8/02/2015

JAE ACCESSORIES (DUTCH)


Hi ladies! Ik durf er voor te wedden dat jullie je ook elke dag afvragen wat je weeral zal aantrekken. We hebben allemaal van die dagen dat we het écht niet weten. Mijn oplossing? Ik draag mijn favoriete accessoires en een simpel t-shirt. Deze keer koos ik voor het merk Jae Accessories. 


Jae Accessories is een klein bedrijfje dat recent de deuren van zijn webshop opende. Achter de schermen zitten enkele heel gepassioneerde mensen die met hart en ziel de webshop runnen. Waarom ik ook kies voor Jae? 
 1. Ze leveren razendsnel de juweeltjes die je bestelt in een handige verpakking
 2. Jae Accessories is helemaal oké qua prijs/kwaliteit
 3. Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, ze hebben zelfs een klantendienst die je per chat kan bereiken
 4. Jae is helemaal mee met de laatste trends. Ze houden rekening met de behoefte van de klant
Eens kijken of er voor jou iets leuks tussen zit? Dat kan op hun website www.jaeaccessories.be. Via hun instagram account @Jae_Accessories zie je de laatste nieuwe stuks enzovoort. 

Love,
Steffi


SHARE:

1 opmerking

 1. Mooie juweeltjes! Ik ben al een tijdje fan van Jae Accessoires! Echt een heleboel leuke dingen, hebben ze daar ;)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig